Kontakt oss/contact us

Her er alle gjester velkommen til å dele ord og tanker med oss. Det er selvfølgelig også mulig å sende oss E- post: torillj5@online.no eller ta en telefon: 91193841 In here all guests are welcome to share words and thoughts with us. It is of course possible to send us mail: torillj5@online.no or use the telephone: 047 91193841

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Xaver und Xena, 5. apr, 2011
Juppheidi, Juppheida,
wo es Frühling ist Nonne dann,
Durch Die Wir überquerten Walden,
Über Wiesen und sterben sterben Felder,
freuen UNS Über den Sonnenschein,
Nur Wolle und glücklich zu spät!
In diesem sinne Wunsch Wir euch Allen
Ein großer erklären Frühlingszeit
______________()_()_.-""-.,/)
______________;. . "; -. _,`) _
_____________( O_) `__,) `-._)
•. ¸ ¸. • '¯ `•." • (¯ `? '¯) •." •' ¯ `•. ¸ ¸. •
Skrevet av Randi, 5. mar, 2011
Hei, hei. Sitter og ser på bildene av Raya og Balder. Jeg, og min daværende samboer, hadde Raya fra hun var 8 uker og til hun var ca 2 år. Hadde 2 flotte år med henne,men måtte desverre levere henne tilbake da det viste seg at min sønn var allergisk. Det er veldig godt å se bilder av henne, og jeg sitter med en klump i halsen. Hun er kjempeflott!!
E-post:
Skrevet av Kari Anne, 2. mar, 2011
Flott side og fine hunder!!
Spennende meg flere hunder i "nabolaget"!!

Voff jackene i Kennel Kawamo
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Fran Barnbrook, 1. mar, 2011
Nice web pages and beautiful dogs:)
E-post:
Skrevet av Isolatørene på Settermoen, 4. feb, 2011
Hallo Ronny.
Vi sitter her på hytta nede på målselvfossen, rett etter vi fikk dem 2 penne fra deg. Veldig artig og sjekke her på deres nettside. Vi syns du er et like så prakt eksempel som person, som deres hunder ;)

Hilsen Isolatørene fra Østfold (Moss og Fredrikstad)
Jonas, Gudmund og Sjur
E-post:
Skrevet av Johanne A H Jørgensen, 31. jan, 2011
Hei hei :)
Tok turn innom sia dokkers. Kjæmpeflotte hunda :) Va jo slettes ikje så skummel som eg huske den fra eg va lita. Glede meg til å hilse på en dag! :)

Skrevet av Elin, 25. jan, 2011
Hei hei, nydelig side! flotte hunder :)
lurte bare på om dere har planlagt valpekull i år?
E-post:
Skrevet av Tone og Ole, 17. jan, 2011
Tusen takk for hyggelig oppmerksomhet. Vi er litt stolte men samtidig overrasket:-) Kjenner dere Rita Angler på Rognan? (4 hunder der en er irsk)
E-post:
Skrevet av Kristin, 23. nov, 2010
Hei mammaen min. har sett på bildene dine nå og synes du er veldig flink. bildene av raya og balder var kjempefine. Det bildet som passer best til Kine var det nest siste med hvite fjelltopper og blå og rosa himmel og vann. Et lignende bilde har æ lyst på sjøl...(smiske, smiske) hehe. Du får kose deg med malinga så får du si ifra hvor mye du skal ha for bildet som æ har bestilt hilsen minstebanet ditt.
E-post:
Skrevet av Bengt R. Larsen, 8. nov, 2010
heia
Flotte sider med mange fine bilder. Har vært innom sidene og mimret litt. Med Fenris går det bra med, han voks og trives. Er nu alene, men har katten Wilhelm med sin side. Og den blir vasket og ordnet som det mest naturligste.
Kos dokker og lykke til videre med utstillingene.
Bengt/ Narvik
E-post:
Skrevet av Sandra Karlsen, 18. okt, 2010
Kjempefine bilda av både Raya og Balder.:) Lenge sia æ har sett dem no, Balder e jo blidd så stor.:) Gratulerer m premier på utstillingene.:) Klem fra oss.:)
Skrevet av Rikke, 12. okt, 2010
hei
Morsomt å se at det er en oppdretter av irsk ulvehund her nord. Er selv førstegangseier av en irsk ulvehund (brana av revehaugen)og har lite ingen erfaring med denne type rase og vi ønsker å ha en eller 2 utstillinger på henne men jeg har aldri vært på en utstilling så det er greskt for meg.
Oi sann her plaprer jeg ivei som vanlig ;)
Nydelige hunder dere har da og fin side!
hilsen Rikke
E-post:
Skrevet av Hilde, 13. sep, 2010
Hei, endelig er det innetid og jeg har tid til å surfe litt på heimesidene. Godt å se at Raya har det så fint. Kjæææmpekoselig å se bilder av hundene deres. Håper vi treffes på NKK`n i Tromsø.
Fra Hilde.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Tore, 23. aug, 2010
I går laga jeg kjøttkaker i brun saus med alt som hører til og i dag er Muci og jeg syk, kraftig kost dette når du er i Thailand
E-post:
Skrevet av Nielserik, 10. jul, 2010
Hej Tore.Tisdagen den 6 Juli fick Simson somna in stilla och värdigt.Han somnade in i Emilies knä.Han var 12,5 år och hade bivit väldigt trött på senare tid.Hade värk i bakkroppen.Han har varit en otrolig bra och snäll hund.Så han saknas enormt.Det är så tyst utan hans steg över golvet.
Hälsning från oss alla.
Nielserik.

Nyeste kommentarer

22.04 | 23:34

nei vi har ikke det.

...
22.04 | 23:13

hei hei
har dere planer om kull ?
mvh berit isebakke

...
01.05 | 21:39

Hei. så bra, vi har lurt litt på hvordan han har det og vi vil gjerne ha bilder av han enten på hjemmesida eller på facebook.

...
01.05 | 19:52

Hei nå er Fabian Frost kommet til Rognan.Vi hentet han I fjor høsten I Trondheim. Han har slått seg til ro og ser ut til å trives.Hilsen unni og bjørn knoph

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE